Over ons

Special Fotografie zorgt voor de mooiste portretten en opnames. Door het hele land zijn wij steeds op verschillende locaties te vinden. Wij werken met mobiele studio's en kunnen overal ter plaatse foto's maken. Benieuwd waar we de komende tijd te vinden zijn? Kijk dan in onze agenda.

Onze ervaren fotografen gaan op een leuke en speelse manier met jouw kindje en/of huisdier om en doen er alles aan om ze op hun gemak te stellen. Daarnaast maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur, om jouw kleine spruit zo mooi mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen.

 

Heb je een fotograaf nodig voor een event of voor je bedrijf,

mail, of bel ons en wij kunnen een vrijblijvend prijsopgave geven.

Wij staan op een aantal vaste dagen, op verschillende locaties door heel Nederland. Kijk in onze agenda waar en wanneer we bij je in de buurt staan. Je hoeft geen afspraak te maken en je kan langs komen wanneer het je zelf uitkomt. Meestal staan we op een gangbare locatie, zoals bijvoorbeeld een winkel- of tuincentrum. Zo kan je een bezoek aan ons gezellig combineren met het winkelen.

De kosten zijn slechts € 2,50 voor de opnames. Je bent hierna nog tot niets verplicht. Je krijgt hier een zelfs een foto voor van 13x18 cm.  Een week later zijn wij terug op dezelfde locatie en kan je de foto`s bekijken en eventueel gelijk kopen en meenemen. Klik hier voor onze prijzen.

Kom eens gezellig langs en laat je verrassen hoe wij dit aanpakken. Kijk naar ons filmpje om te zien hoe wij omgaan met je kind en/of huisdier.

Als jij jezelf aanmeld middels onze agenda, krijg je gratis een set pasfoto`s van ons bij een bestelling.

Hoe werken wij

Wij komen naar u toe! In onze mobile studio`s krijgen onze vakkundige fotografen uw kind perfect op de foto

Onderdeel van Kidsfotografie B.V.

Privacy statement

  • Gray Youtube Icoon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Pinterest Icon